Sharon Vos

Freelance graphic- and service designer

Wat mij als Service Designer kenmerkt is mijn mentaliteit, enthousiasme en de wijze waarop ik het proces insteek. Ik geloof erin dat je door de juiste vragen te stellen en de juiste methodieken in te zetten, meer dan genoeg handvatten aangereikt krijgt om samen tot een succesvol eindresultaat te komen. Dit eindresultaat kan vaak niet van tevoren worden vastgesteld. Dat is voor mij de drijfveer om zoveel mogelijk waardevolle inzichten op te halen en deze als leidraad te laten fungeren voor het eindresultaat; of dit nou een advies, service of product is.

Een team creĆ«ren dat betrokken is, onvoorspelbare uitspraken in gebruikersonderzoeken en het vertalen van inzichten/kansen naar concepten en deliverables zorgt ervoor dat geen enkel project hetzelfde is en dat mijn werk dagelijks varieert. Zo’n project doe je overigens niet solo, en gelukkig maar, want samenwerking brengt het beste in elkaar naar boven en zorgt voor verrassende nieuwe inzichten!

Naast Service Design projecten loop ik als ontwerper ook warm voor het ontwikkelen van nieuwe identiteiten en hoop ik ook nog vaker te mogen werken aan boeken of magazines.